Økonomi – hvorfor skal det være så besværligt?

Tja, det er faktisk et godt spørgsmål, som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal svare på!

I virkeligheden handler det vel om, at økonomi er en af forudsætningerne for, at man kan have et godt liv. Lidt ligesom to arme og to ben… Og dog, så har jeg lige set en sej kvinde der kun lever med et ben! Men altså, jeg tror I forstår min pointe?

Jeg ved ikke helt, hvorfor økonomi for nogle er svært og for andre er nemt. Sådan er det vel egentlig med mange ting… Vi er som mennesker total forskellige, hvilket er ret heldigt. Tænker verden ville være pænt nedern, hvis der var 1 billion mennesker som mig, der elskede økonomi og tal.

Men, som du måske allerede har opdaget. Så er min mission, at gøre økonomi simpelt for dig.

Så min opfordring er, stay turned! Dette er blot et indlæg ud af mange, og jeg er ret sikker på, vi ikke løber tør for emner. For økonomi, er mega kompleks.

Så, lad os komme i gang! Jeg glæder mig til at hjælpe dig, som måske har lidt ondt i økonomien, eller dig, som har en god økonomi, som kan blive endnu bedre.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen

Fra 00 i matematik til Filialdirektør i Nordea på 7 år… Yes, det er mig.

Her finder du mine økonomiske overvejelser og erfaringer fra mit 30 årige liv, med de seneste 10 år i den finansielle sektor. Livet som Nicolais kæreste, provinsmor til Nola og snart lillebror.

Sociale medier

Følg med

Skriv dig op til
mit nyhedsbrev

Lad mig hjælpe dig med at forstå alle de økonomiske termer, begreber og regler på det finansielle marked.

Mest populære indlæg

Instagram feed