Pernille Oldgaard

Fra OO i matematik til
Filialdirektør i Nordea

Jep, det er mig…

Mit navn er Pernille… Nogle kalder mig for bankdirektøren, finansministeren eller bare Nille og nåh ja, så kalder min et-årige datter mig for ”mum”…

Jeg har netop startet denne blog, da jeg har fundet ud af, hvor mangelfuld internettet er, når det kommer til noget så tabubelagt, som økonomi!!!

Jeg startede selv fra bunden. Jeg fik mig et skræmmende dårligt gennemsnit, da jeg fik ud af handelsskolen. Jeg var nok lidt skoletræt! Det har jeg vidst været hele livet… Men, jeg kom heldigvis ind på finansøkonom studiet og det skulle vise sig, at være det helt rigtige match. SÅ, der er altså håb for alle!!!

Økonomi er en privat ting, som de fleste holder for sig selv – og når ingen vil dele ud af erfaringerne, hvor får man så besvaret sine i øvrigt ret så fornuftige spørgsmål???

Det gør man LIGE HER! Min fornemmeste opgave med denne blog er, at åbne hele økonomi-universet og tage dig med på rejsen, så du på den anden side kan forstå det mærkelige banksprog, de svære termer og give dig aktiv-selv-hjælp til at forstå din helt egen private økonomi og finde potentialet for at nå alle dine drømme.

Jeg har de seneste ti år brugt mit arbejdsliv i Nordea, hvor jeg har taget rejsen fra studentermedhjælper til Filialdirektør på 6 år.

Følg med

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

Lad mig hjælpe dig med at forstå alle de økonomiske termer, begreber og regler på det finansielle marked.