Velkommen til min nye blog!

Shiiit jeg har glæææædet mig sindsygt meget til at kunne introducere min nye blog til jer. Da jeg for et år siden gik igang med min blog, lavede jeg det meste selv med hjælp fra søde bekendte – men jeg blev faktisk aldrig helt glad for den… Jeg synes det var vildt svært, uoverskueligt og jeg brugte aaalt for meget tid på det og jeg har bare måtte erkende, at der skulle nye kræfter til!

Reklame for www.baernholdt.com

Gør det du er bedst til!

Et råd jeg skulle have fulgt selv. Jeg er mega god til økonomi, budgetter, seriemaraton og meget andet! Men det der med, at lave en blog, ja faktisk en hjemmeside, det var sgu ikke lige mig. Så derfor har jeg ikke vedligeholdt bloggen og fået skrevet alle de indlæg, som jeg faktisk har haft lyst til og som I har efterspurgt og ja, måske har jeg også lovet jer nogle indlæg, som stadig ”er på vej”. 

Så derfor rakte jeg armene ud for lidt tid siden – til jer – mine skønne følgere… Jeg spurgte, om der var nogle som havde kærlighed nok til profilen, som ville give lidt den anden vej og hjælpe mig med et  re-launch af min blog. Og der var sgu en skøn følger, som gerne ville give lidt tilbage. Så derfor har jeg den seneste tid snakket en del med hende og hendes dygtige team hos Bærnholdt, som har kreeret et nyt design til min blog. Man kan vist roligt kalde det for en makeover! Jeg drømte nemlig om, at den skulle blive mere lækker, mere overskuelig og ikke mindst, have en søgefunktion, som flere af jer også har efterspurgt. Også har jeg fået mit helt eget download system, hvor jeg kan dele mine skabeloner med jer, så I nemt kan finde dem og downloade dem til jeres eget brug.

Jeg var forbi kontoret hos Bærnholdt igår på Nørrebro – og jeg må sige, jeg var ret vild med det!

Hele ”byggeprocessen” har været helt fantastisk. Vi havde et møde, hvor vi drøftede idéer og da første udkast skulle præsenteres for mig, havde de bare ramt spot on! Det viste sig bare, at hele teamet hos Bærnholdt var kreative, imødekommende og ikke mindst nytænkende! Lige hvad jeg havde brug for. Så jeg fik fat I det helt rigtige team. De forstod mine behov og det betød bare mindre arbejde for os alle. Også elsker jeg, at de har en instagram, hvor de deler tips og tricks fra branchen – lidt ligesom jeg jo selv gør!

Jeg har været så spændt på at dele den med jer, så jeg faktisk ikke har kunnet sove så godt i nat! Måske det også lidt skyldes lillebror rumsterer, men altså – puha, jeg er næsten mere nervøs end første gang – fordi I nu er så mange der følger med. Det var I jo ikke sidste sommer, hvor jeg lige var startet.

Men, jeg glæder mig helt vild til at høre, hvad I synes om bloggens nye look?

Jeg sender teamet fra Bærnholdt mine største anbefalinger. Samarbejdet har været helt perfekt og jeg har følt, at jeg har været på en rejse, hvor de har holdt mig i hånden hele vejen – jeg har fået rådgivning om mine valg og jeg har følt mig hørt og forstået! Også går de ind for digital bæredygtighed og vil gerne støtte spirende iværksættere… Derfor har de været de rette samarbejdspartnere for mig! Vi deler simpelthen så mange fælles værdier 😊

Så husk nu, hvis du selv har en iværksætter eller blogdrøm i maven, så spild ikke tiden med at forsøge at gøre det hele selv. Find ud af, hvad du er rigtig god til og brug din energi og tid der, også få de professionelle til at klare de andre ting. Jeg føler i hvert fald lidt, at jeg har spildt tiden på min første blog. Så den fejl vil aldrig gentage sig på mit bord, håber jeg!

Men smid mig endelig en kommentar på, hvad I synes om det nye look? Brugervenlighed eller hvad I ellers ser og tænker!

KH Moneymum <3

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen

Fra 00 i matematik til Filialdirektør i Nordea på 7 år… Yes, det er mig.

Her finder du mine økonomiske overvejelser og erfaringer fra mit 30 årige liv, med de seneste 10 år i den finansielle sektor. Livet som Nicolais kæreste, provinsmor til Nola og snart lillebror.

Sociale medier

Følg med

Skriv dig op til
mit nyhedsbrev

Lad mig hjælpe dig med at forstå alle de økonomiske termer, begreber og regler på det finansielle marked.

Mest populære indlæg

Instagram feed