Fra 00 i matematik til filialdirektør i Nordea på 7 år

Ja, den er god nok. Jeg var ikke særlig god til matematik i Handelsskolen, og det var egentlig heller ikke noget, som jeg gik op i. I huen stod der vist nok 02 eller 4, men jeg bestod min højere handelseksamen, der gav mig en billet videre i systemet, så jeg kunne læse til finansøkonom.

BAG MONEYMUM

Bag om Moneymum

Den gode og sunde økonomi og friheden der følger med, er noget jeg først har fået øjnene op for i mit voksenliv. Jeg voksede op som enebarn i en lille lejlighed i Fredericia sammen med min mor, og tog vel egentlig nok for givet hvordan hun knoklede som kantinedame for at få råd til husleje, fodbold kontingent, privatskole, julegaver og ikke mindst mad på bordet.

Min mor var en sej kvinde og en stor inspiration for mig nu, for hun er for mig et bevis på, at hvis man er fornuftig med de penge man har, så kan man komme langt for et mindre beløb.

Så ja, et liv i luksus med ferier hvert år og store villaer med havudsigt har aldrig været mit drive, jeg kendte på mange måder ikke til det liv som barn. Lige præcis derfor vil jeg gerne nå ud til flere familier som min mor og jeg, som gerne vil kunne give sig selv og sine nærmeste de bedst mulige levevilkår og ikke gå på kompromis med eks. fodbold kontingentet eller vinterferien. Jeg vil hjælpe med at skabe en stabil og sund økonomi ud fra den enkeltes livsbetingelser. Det er dét jeg brænder for.

Lå på ingen måde i kortene

Jeg landede endelig på min rette hylde...

…, da jeg begyndte at læse finansøkonom og senere blev ansat i Nordea. Lige dér havde jeg fundet min helt rigtige hylde og store passion: privatøkonomi.

Som du kan se, lå det på ingen måde i kortene, at mig der dumpede matematik i handelsskolen skulle arbejde med økonomi og tal – men sådan blev det altså, og hvor er jeg glad for det!

Min helt store passion er at gøre netop dig klogere på økonomi, så det hele ikke skal være så tabubelagt at tale om. Med mig på sidelinjen er du ikke alene.

Jeg skal nok hjælpe dig med at forstå de forskellige bank termer, der for nogen kan lyde som russisk. Du har masser af potentiale, og jeg skal nok bakke dig op hele vejen, så du kan opnå dine økonomiske drømme.

person sitting in a chair in front of a man
om pernille oldgaard

Jeg vil hjælpe med at skabe en stabil og sund økonomi ud fra den enkeltes livsbetingelser. Det er dét, jeg brænder for.

Din økonomiske mentor

Lad mig hjælpe dig med at opnå dine økonomiske drømme

Er din økonomi blevet en grund til, at du ligger og vender dig om natten og ikke kan finde ro? Har du mistet overblik over dine konti, og de mange transaktioner der hver dag gør dit kontoudtog mere og mere uoverskueligt? Så er der heldigvis en løsning.

Jeg kan hjælpe dig med at blive helt tryg omkring din privatøkonomi, så du ikke længere skal være nervøs og bange, når der tikker en regning ind, eller når du åbner netbank.

Hvis der er én ting, som jeg har lært i min rejse, så er det, at alle kan blive kloge på deres egen økonomi, hvis bare de gider at bruge lidt tid på det.

… at få indblik i din økonomi og lægge et budget der er til at overholde

… at blive klogere på investeringer, aktiesparekonto, pension, omlægning af lån, rentes rente og meget mere.

… at få ro i maven over din økonomi, så du kan sove trygt om natten

… at opnå dine drømme om huskøb, jordomrejse eller hvad du måtte drømme om